Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΚαιρόςΠολιτικά


ΤΟ ΕΥΡ/ΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2008 01:29
Ψηφίσθηκε σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, η έκθεση Kurt Lechner, σχετικά με το θέμα της καταναλωτικής πίστης/δανείων και πιστωτικών καρτών. Με την έκθεση αυτή καλείται το Συμβούλιο σε διαδικασία συνδιαλλαγής, ώστε να ρυθμίσει οριστικά ένα θέμα το οποίο αποτελεί αντικείμενο κοινοβουλευτικών διαπραγματεύσεων εδώ και έξι χρόνια. Βασικός στόχος της οδηγίας της Επιτροπής είναι η επίτευξη ενιαίας αγοράς για τα καταναλωτικά δάνεια στην ΕΕ...
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2008 01:39
Περισσότερα...
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠ.ΠΑΙ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ & ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΣ Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2008 22:31
Ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, o Γενικός Γραμματέας πρέσβης κ. Δημήτριος Πλατής και οι Ειδικοί Γραμματείς κ. Αθανάσιος Κυριαζής και κ. Γιώργος Πανδρεμένος θα συναντηθούν την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008 με τους Πρυτάνεις και τους Αντιπρυτάνεις του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 18.00, του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου στις 19.00 και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 20.00 για θέματα των Ιδρυμάτων τους.
 
ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2008 22:28
Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής, στο λιμάνι του Πειραιά έξω από το κτίριο του ΟΛΠ, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για το θέμα της επικείμενης παραχώρησης σε ιδιώτες δραστηριοτήτων του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ).
Περισσότερα...
 
ΠΡ/ΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ 2ης ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2008 06:35
Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι το εκπονούμενο πρόγραμμα του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ) με τίτλο «Ανάπτυξη επιπέδων πιστοποίησης της γνώσης της Ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης ή ξένης. Πιστοποίηση επάρκειας ελληνομάθειας για ομογενείς ή αλλογενείς» που υποβλήθηκε στον Διαγωνισμό European Label Language, βραβεύτηκε με το «Σήμα Γλωσσών 2007». Η δράση «Σήμα Γλωσσών» αποτελεί θεσμό σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ενθάρρυνση νέων πρωτοβουλιών στη διδασκαλία και την εκμάθηση ξένων γλωσσών και τη σχετική ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών...
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2008 01:14
Περισσότερα...
 
NEOI ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2008 02:36
«Νέα ένεση» στα δημόσια έσοδα αποτελεί η αύξηση της φορολογίας καπνού, ώστε να εισπραχθούν επιπλέον 200 εκατ. ευρώ το 2008. Η εν λόγω απόφαση,που σύμφωνα με πληροφορίες ισχύει από την 1η Ιανουαρίου, επιβεβαιώνει τις δυσκολίες με τις «μαύρες τρύπες» του προϋπολογισμού. Η αύξηση της φορολογίας θα επηρεάσει τις λιανικές τιμές των τσιγάρων. Στο μεταξύ αρχίζει σήμερα, στην επιτροπή της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου που περιέχει τις αλλαγές στη φορολογία των ακινήτων, με στόχο νέα έσοδα περίπου 2 δισ. ευρώ.
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ .
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/myrovolosgr
 

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένους