Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΚαιρόςΑνοικτή πρόσκληση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για την υποβολή προτάσεων έργων για αλιευτικά καταφύγια Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2009 00:56

Γίνεται γνωστό ότι υπάρχει ανοικτή πρόσκληση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για την υποβολή προτάσεων έργων για αλιευτικά καταφύγια, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007- 2013 (ΕΠΑΛ) το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι: το υπουργείο, υπηρεσίες ή φορείς του Δημοσίου ή του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ν.Π.Ι.Δ. που αναπτύσσουν δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διαχείριση λιμένων και οι οποίοι καλούνται να υποβάλλουν προτάσεις έργων (πράξεων), προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 3 και του Μέτρου 3.3. «Αλιευτικοί λιμένες, τόποι εκφόρτωσης και καταφύγια», με συνολική Δημόσια Δαπάνη 30.000.000  €.

Οι χρηματοδοτούμενες πράξεις σε απομακρυσμένα νησιά  μεταξύ των οποίων είναι και τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επιλέγονται κατά προτεραιότητα. 

Περαιτέρω πληροφορίες και υποδείγματα εντύπων βρίσκονται δημοσιευμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.alieia.gr

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2009 00:58
 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ .
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/myrovolosgr
 

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 15 επισκέπτες συνδεδεμένους