Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΚαιρόςΠαντελής Αμπαζής, με το συγκρότημα του «Ανωτάτη Ζαμπετική» Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2009 10:11

Ο Δήμος Ομηρούπολης, στα πλαίσια των εδηλώσεων του " Ιούλιος - Αύγουστος 2009 ", διοργανώνει  στις 11 Αυγούστου, στις 10.00 το βράδυ, στο λιμανάκι Πετροκάραβο, στο Γουβι του Βροντάδου, μουσική παράσταση, με τον  Χιώτη τραγουδοποιό Παντελή Αμπαζή. Τον καλλιτέχνη πλαισιώνουν το συγκρότημά του "Ανωτάτη Ζεμπετική" και το γυναικείο μουσικό συγκρότημα "ζήτω τα λαϊκά κορίτσια". Πρόκειται για μία ξεχωριστή παράσταση,  αφού ο καλλιτέχνης και οι οι συνεργάτες του,μετατρέπουν το γεγονός επι σκηνής, συμπαρασύροντας και το κοινό, σε μιά, χωρίς γνωστό προηγούμενο έκρηξη μουσικής,τραγουδιού, χορού, σάτιρας και αβίαστου γέλιου." Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση- Μαρία Βασιλάκη

Παντελής Αμπαζής

Ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, με το συγκρότημα του «Ανωτάτη Ζαμπετική» παρουσιάζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση. Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη!  Γιατί η ποιότητα δεν είναι είδος... Μόνο οι σοβαροί έχουν χιούμορ και το χιούμορ δεν είναι καθόλου αστεία υπόθεση... Η ζωή εξάλλου είναι πολύ σημαντική, για να την παίρνουμε στα σοβαρά! Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι λοιπόν, γιατί το χιούμορ και το αλέγρο είναι τα βαρίδια που μας πάνε στο βάθος των πραγμάτων.

Μουσικές ντεμοντέρνες, κέφι, χορός, συναίσθημα, σάτιρα και πολύ γέλιο, αυτή είναι η σουρεαλιστική συνταγή που "μαγειρεύουν" ο Παντελής και η παρέα του. Γέλια και τραγούδια πλημμυρίζουν τη σκηνή. Χαρμάνι από αγαπημένες μελωδίες, λογοπαίγνια, έξυπνες ατάκες, φωτεινά χαμόγελα και τραγούδια, συνθέτουν το μεικτό θέαμα, με τις εξαιρετικές φωνές και τις αλέγρες ερμηνείες των συντελεστών της παράστασης. Ο μπαξές έχει απ' όλα! Αν λοιπόν θέλετε να συνδυάσετε τη μουσική με τη χαρά και το αβίαστο γέλιο με το καλό τραγούδι δεν έχετε παρά να αναφωνήσετε κι εσείς: ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!

Παντελής Αμπαζής
ήτω τα λαϊκά κορίτσια!:

Μαρία Σπυροπούλου

Μαριλένα Τσαρσιταλίδη
backing band
ΑΝΩΤΑΤΗ ΖΑΜΠΕΤΙΚΗ
Μάριος Καράντζιος
Ανέστης Χριστοδούλου
Αλέξης Πάππος
Δημήτρης Χριστοδούλου

Αλέκος Βαρανάκης
Γιώργος Κομπογιάννης

Μιά παντελώς αλλιώτικη μουσική παράσταση.
Όσοι την είδαν, "την άκουσαν..."

 

 

 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ .
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/myrovolosgr
 

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 33 επισκέπτες συνδεδεμένους