Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΚαιρόςΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2009 13:09
Οι Χιώτες. Από την Πέμπτη 11 έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου «Η Χίος παίρνει το Μετρό για... Σύνταγμα» και διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή γνωριμίας με τα χιώτικα προϊόντα στο πιο πολυσύχναστο σημείο του κέντρου της Αθήνας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό...
Η έκθεση είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, που εξασφάλισε τα χρήματα για την ενοικίαση του χώρου, όπου κατά τα 4/5 του θα διατεθεί δωρεάν στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών και στις άλλες εταιρείες του νησιού για την προβολή των προϊόντων μαστίχας, ούζων, γλυκών του κουταλιού και των άλλων τοπικών προϊόντων. R>Την πρωτοβουλία της συμμετοχής στην έκθεση είχε ο Νομάρχης Πολύδωρος Λαμπρινούδης, την επιμέλεια οργάνωσής της έχει ο αντινομάρχης Νίκος Μαρτάκης με τη συνεργασία της προέδρου της ΝΕΤΠ (Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής), Λίτσας Λύκου και πραγματοποιείται με τη στήριξη και της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής.
Την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου Πυργουσίων Αττικής «Το Πυργί της Χίου» θα χορέψει παραδοσιακούς Χιώτικους χορούς.
 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ .
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/myrovolosgr
 

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 66 επισκέπτες συνδεδεμένους