Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καιρός15οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ MAΘHTIKOI ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2009 04:23
Ξεκίνησαν την Τρίτη 10 Μαρτίου 2009, σ’ όλη την Ελλάδα οι 15οι Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες, στο Χορό, στη Ζωγραφική, στη Μουσική και στο Θέατρο. Οι Αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, της ΟΛΜΕ και της ΟΙΕΛΕ. Οι Περιφερειακοί Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες στο Βόρειο Αιγαίο θα διεξάγονται, στη Μυτιλήνη, τη Χίο και τη Σάμο...
Πλήθος μαθητών από όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Β. Αιγαίου παίρνουν μέρος στους Αγώνες Μουσικής, Χορού, Θεάτρου και Ζωγραφικής. Η συμβολή αυτού του θεσμού, στα 14 χρόνια ζωής του, υπήρξε μεγάλη στην αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης.
Καλλιεργεί στις μαθητικές ψυχές το ωραίο, την αισθητική συγκίνηση, την ευφορία και την τέρψη μέσα σ’ ένα κλίμα ευγενούς άμιλλας και δημιουργίας.
Οι αγώνες Χορού θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεαπόλεως στη Μυτιλήνη, από την Τετάρτη 11 ως την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009.
Οι αγώνες Θεάτρου θα διεξαχθούν στο Αναγνωστήριο Αγιάσου, από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου 2009.
Οι αγώνες Μουσικής θα πραγματοποιηθούν στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο στη Χίο, την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009.
Οι Αγώνες Ζωγραφικής θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία όλων των νησιών της περιφέρειάς μας και τα έργα θα συγκεντρωθούν και θα αξιολογηθούν στη Μυτιλήνη.
Οι Αγώνες στη Λέσβο πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση με τη Νομαρχία Λέσβου, το Δήμο Μυτιλήνης και το Δήμο Αγιάσου.
Οι Αγώνες στη Χίο πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση με τη Νομαρχία Χίου και το Δήμο Χίου.
Αναλυτικά για κάθε κατηγορία θα σας ενημερώνουμε με ειδικό Δελτίο Τύπου.
Από την Οργανωτική Επιτροπή
 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ .
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/myrovolosgr
 

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 23 επισκέπτες συνδεδεμένους