Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καιρός



7o ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΣΑΜΕΑ Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2009 01:19
Σύμφωνα με το Καταστατικό της Συνομοσπονδίας, στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2009 θα λάβει χώρα το 7ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριό της, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του αναπηρικού κινήματος από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Για πρώτη φορά φέτος, η Συνομοσπονδία θα μεταδώσει ζωντανά τις εργασίες του Συνεδρίου κατά το προαναφερθέν διήμερο από την ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.esaea.gr , δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο, άτομο με αναπηρία ή μη, να παρακολουθήσει τις εκλογές και κυρίως τον απολογισμό και τον προγραμματισμό δράσης της, ώστε να ενημερωθεί πλήρως για τις πρωτοβουλίες του εθνικού αναπηρικού κινήματος και τα αποτελέσματά τους.
Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 6 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 09.30, οπότε και θα λάβει χώρα η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου. Το βίντεο της μετάδοσης θα συνοδεύεται από διερμηνεία στην νοηματική γλώσσα. Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί και με διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.
Δεδομένου ότι τα άτομα με αναπηρία αποτελούν το 10% του ελληνικού πληθυσμού, καθώς και του γεγονότος ότι όταν συνυπολογιστούν στο ποσοστό τόσο οι οικογένειές τους, όσο και άνθρωποι του περιβάλλοντός τους εν γένει, το ποσοστό ανεβαίνει δραματικά, παρακαλούμε για την προβολή αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας της Συνομοσπονδίας κατά τον ευρύτερο δυνατό τρόπο.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου της Ε.Σ.Α.μεΑ. στο τηλέφωνο 210 9949837.
 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ .
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/myrovolosgr
 

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 20 επισκέπτες συνδεδεμένους