Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΚαιρόςΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 02 Φεβρουάριος 2008 00:54
Hellas PHARM 2008 Επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παραβρεθούν στο Hellas PHARM 2008, για να ανταλλάξουν απόψεις, ενώ περισσότεροι από 3.000 φαρμακοποιοί θα δώσουν το παρών στη μεγάλη αυτή φαρμακευτική διοργάνωση, στην προσπάθειά τους για συνεχή επιμόρφωση σε θέματα που αφορούν την επιστήμη τους. Καθώς οι εξελίξεις στον χώρο του φαρμακείου είναι ραγδαίες, στο πλαίσιο της Ενωμένης Ευρώπης, η ανάγκη για προσαρμογή σε αυτές επιβάλλει και την πληρέστερη ενημέρωση. Με δεδομένο αυτό θα φιλοξενηθούν στο Συνέδριο φαρμακοποιοί από τη Γαλλία, την Αγγλία και τη Γερμανία, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις διαφορές στην άσκηση του φαρμακευτικού επαγγέλματος από χώρα σε χώρα, καθώς και τις νέες εξελίξεις στον τρόπο παροχής της πρωτοβάθμιας φαρμακευτικής περίθαλψης... Το Hellas PHARM 2008, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Φεβρουαρίου στο Helexpo Palace, συνδιοργανώνουν, για έκτη χρονιά, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής. Μεγάλοι χορηγοί του συνεδρίου είναι η MEDIHELM Α.Ε. και η COLGATE.
Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 12:00, παρουσία εκπροσώπων από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και πλήθους φαρμακοποιών.
Στη συνεδριακή ενότητα που θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου, θα επιχειρηθεί η ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου του φαρμακοποιού από όλες τις πλευρές.
Θα συζητηθεί η ιστορική διαδρομή της φαρμακευτικής επιστήμης, η Φαρμακευτική εκπαίδευση, η σημασία του δικτύου των φαρμακείων για τη σύγχρονη υγεία και την πρόληψη και, τέλος, η κοινωνική ασφάλιση των φαρμακοποιών, ένα θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα τους τελευταίους 4 μήνες. Σε ό,τι αφορά στην εκπαίδευση των φαρμακοποιών, θα πραγματοποιηθεί στρογγυλό τραπέζι με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών, οι οποίοι θα αναπτύξουν το πάντα επίκαιρο θέμα, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης γενικότερα.
Εξίσου σημαντικό είναι το θέμα και στο στρογγυλό τραπέζι της Κυριακής, για τον ρόλο του Ευρωπαίου φαρμακοποιού. Φαρμακοποιοί από τη Γαλλία, την Αγγλία και τη Γερμανία θα αναπτύξουν το θέμα αυτό αναλύοντας τις φαρμακευτικές υπηρεσίες από τα ευρωπαϊκά φαρμακεία και παρουσιάζοντας την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Στον εκθεσιακό χώρο, ο επισκέπτης – φαρμακοποιός θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει προϊόντα και υπηρεσίες φαρμακείου, καθώς και να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στη φαρμακευτική αγορά.
Χορηγός επικοινωνίας του Hellas PHARM 2008 είναι η εφημερίδα METRO.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.hellaspharm.gr
 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ .
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/myrovolosgr
 

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 25 επισκέπτες συνδεδεμένους