Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΚαιρόςΝΑΣ ΑμεΑ ΙΩΝΕΣ Χίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της ΕΑΟΜΑμεΑ και στην 1η Περιφερειακή Συνάντηση Νέων Β. Αιγαίου Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 10:32

Με παράλληλες συμμετοχές και πολλές διακρίσεις οι αθλητές του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «ΙΩΝΕΣ» κέρδισαν τις εντυπώσεις στις αθλητικές διοργανώσεις όπου έλαβαν μέρος και πιο συγκεκριμένα:

Α) Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2017 της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Α.μεΑ., στο Ο.Α.Κ.Α. το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου 2017, όπου το Σωματείο συμμετείχε με τρεις αθλητές του οι οποίοι απέσπασαν τις παρακάτω διακρίσεις:

Τσότα Ανίσα : 2η στα 50μ. Ελεύθερο, κατηγορία Youth S14
2η στα 50μ. Ύπτιο, κατηγορία Youth S14

Πατεριμός Γιάννης : 2ος στα 50 μ. Ύπτιο, κατηγορία Youth S14

Φωτογραφία του χρήστη Μυροβόλος.

Στην αποστολή συμμετείχε επίσης ο νέος αθλητής του Σωματείου Μιχάλας Νίκος ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στα 50μ. Ελεύθερο και 100 μ. Ύπτιο Ανδρών στην κατηγορία S8. Την αποστολή συνόδεψε η προπονήτρια του τμήματος Κολύμβησης των ΙΩΝΩΝ κ. Αθηνά Αμυγδάλου, καθώς και η Πρόεδρος του Σωματείου κ. Μαρκέλλα Αγιασμάτη.

B) Με εξαιρετική παρουσία οι ΙΩΝΕΣ συμμετείχαν επίσης με 8 αθλητές στους αγώνες της 1ης Περιφερειακής Αθλητικής και Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Β. Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη στις 2-4 Ιουλίου 2017. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες οι αθλητές μας δεν πτοήθηκαν και αγωνίστηκαν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους αποσπώντας τις παρακάτω διακρίσεις:

Τουμάζος Παντελής: 1ος στη Σφαίρα Ανδρών (κατηγορία Τ20)
1ος στα 100 μ. Ανδρών (κατηγορία Τ20)

Κουτσουράκη Θεοδώρα: 1η στη Σφαίρα Γυναικών (κατηγορία Τ35)
1η στα 100 μ. Γυναικών (κατηγορία Τ35)

Γεροντιδάκης Γιώργος: 1ος στο Μήκος Ανδρών (κατηγορία Τ20)
2ος στα 100 μ. Ανδρών (κατηγορία Τ20)

Σιδεράτος Αντώνης: 1ος στα 100 μ. Ανδρών (κατηγορία Τ35)
2ος στη Σφαίρα Ανδρών (κατηγορία Τ35)

Λυκουρίνου Μαρία: 1η στο Μήκος Γυναικών (κατηγορία Τ20)
2η στα 100 μ. Γυναικών (κατηγορία Τ20)

Αντωνίου Δημοσθένης: 1ος στη Σφαίρα Ανδρών (κατηγορία Τ35)

Πατελίδας Δημήτρης: 2ος στη Σφαίρα Ανδρών (κατηγορία Τ20)

Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη ο Παντελής Κουκούμιαλος και ο Παντελής Λαγός, οι οποίοι και οι δύο αγωνίστηκαν στα 100 μ. και στη Σφαίρα Ανδρών. Τους αθλητές συνόδεψαν ο προπονητής τους Κώστας Παπανικολάου και ως συνοδός η κ. Τοπάλη Αλεξάνδρα. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η όλη διοργάνωση ήταν άψογη και οι αθλητές πραγματικά χάρηκαν τη συμμετοχή τους, ενώ συγχαρητήρια αξίζουν οι υπεύθυνοι, αφού τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πολλαπλά σημαντικές για την ακριτική περιοχή μας.

Το Δ.Σ. του ΝΑΣ ΑμεΑ ΙΩΝΕΣ Χίου συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις δύο διοργανώσεις, αλλά και τους προπονητές τους, που όλο το χρόνο εργάζονται με επιμονή και πνεύμα συνεργασίας ώστε να πετυχαίνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολές των ΙΩΝΩΝ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πρόεδρο του Σωματείου κ. Μαρκέλλα Αγιασμάτη στο 6980631566

Το Δ.Σ.

 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ .
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/myrovolosgr
 

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 40 επισκέπτες συνδεδεμένους