Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΚαιρόςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ: «Δεν είμαι φασίστας αλλά…» Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 20:44

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΧΙΟΥ εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τα γεγονότα που σημάδεψαν το νησί μας στη συγκέντρωση μίσους,  την  Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, που οργανώθηκε από ακροδεξιές ομάδες  χρυσαυγιτών - τραμπούκων, που καιρό τώρα «αλωνίζουν» με την ανοχή της κυβέρνησης και της αστυνομίας αλλά και  τη μικρή ή μεγάλη ανοχή  αρκετών από εμάς.

  •           Καταδικάζουμε τις απρόκλητες  επιθέσεις στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, και στον  συνάδελφο και παραολυμπιονίκη Παντελή Καλόγερο από ένθερμους «υπερπατριώτες»…, όπως ακριβώς λίγο καιρό πριν εις βάρος του εργαζομένου  στο Νοσοκομείο Γιάννη Κουτσοδόντη
  •           Συναισθανόμαστε τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας , αλλά καλούμε τους κατοίκους της Χίου να απομονώσουν τους φασίστες,  να μη γίνονται θύματα της αηδιαστικής προπαγάνδας τους, να  μην αφήνουν το φόβο να οδηγεί τις πράξεις τους αλλά να επιδείξουν την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη που απαιτούν οι περιστάσεις, όπως το έκαναν ένα χρόνο πριν.
  •           Καταδικάζουμε την κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ για την συναίνεσή της στην υπογραφή της συμφωνίας ΕΕ- Τουρκίας που παραβιάζει διεθνείς συμβάσεις  για τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών.
  •           Ζητάμε από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και τον Δήμαρχο Χίου  να κάνουν επιτέλους το καθήκον τους με σκοπό των απεγκλωβισμό των προσφύγων από το νησί αλλά και την εξασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης για το διάστημα της παραμονής τους.

Θα αγωνιστούμε ώστε η Χίος, νησί προσφύγων, να μην ταυτιστεί με  την ξενοφοβία και το μίσος.

          Κανένα άλλοθι για τον φασισμό και τη ξενοφοβία.

 

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΙΟΥΒΕΤΣΗ     ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΗΣ

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ .
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/myrovolosgr
 

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 36 επισκέπτες συνδεδεμένους