Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΚαιρόςΈργα Εσωτερικής Οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Μαστιχοχωρίων Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 11:22

 

Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία για τα έργα για την εσωτερική οδοποιία στη Δημοτική Ενότητα Μαστιχοχωρίων από τον Δήμο Χίου, συνολικού προϋπολογισμού 45.000 ευρώ.

 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έργα βελτίωσης και αποκατάστασης σε δημοτικούς δρόμους του εσωτερικού οδικού δικτύου, προκειμένου να είναι ασφαλείς και να επεκταθεί το μήκος του τελικού εσωτερικού δικτύου.

 

Το έργο θα λάβει χώρα στη Δημοτική Ενότητα Μαστιχοχωρίων, και συγκεκριμένα στις Τοπικές Κοινότητες Ολύμπων, Μεστών, Ελάτας, Βέσσας, Πατρικών, Καλαμωτής, Πυργίου και Λιθίου.

 

Ο Δήμος Χίου, ύστερα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις και μετά από συνεχείς διαγωνισμούς για την επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής έκπτωσης από τους εργολάβους, κατάφερε να πετύχει έκπτωση 42% στο σύνολο του έργου, με όλες τις προτάσεις να ξεπερνούν το 35%, όταν στους παλαιότερους διαγωνισμούς τα αντίστοιχα ποσά των εκπτώσεων δεν ξεπερνούσαν το 7%.


Έτσι, τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν θα αξιοποιηθούν σε άλλες εξίσου απαραίτητες ενέργειες και τομείς με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού μας.    

 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ .
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/myrovolosgr
 

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 90 επισκέπτες συνδεδεμένους