Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΚαιρόςΣτέλλα Μπάκνη Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2005 07:55
Η Στέλλα Μπάκνη γεννήθηκε στη Χίο, από γονείς μικρασιατικής καταγωγής. Είναι το δεύτερο παιδί του Γιάννη Μπάκνη και της Κωνσταντίνας Στ. Βερβέρη.

Στο γράψιμο έχει μια έμφυτη κλίση κι από μικρή, τις ελεύθερες ώρες της, έγραφε ατελείωτα. Ανεκπλήρωτο όνειρο η Ελληνική φιλολογία.. Εργάστηκε στη Χίο, σε αρκετές δουλειές, ενώ παράλληλα άρθρα της για τα τοπικά δρώμενα δημοσιεύτηκαν σχεδόν σ’ όλες τις τοπικές εφημερίδες.

Το 1990 εργάστηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό της «Δημοκρατικής». Αργότερα, απασχολήθηκε στη σύνταξη της ομώνυμης εφημερίδας και από τότε καταστάλαξε στο χώρο των τοπικών Μ.Μ.Ε. Ασχολήθηκε ενεργά με το συνδικαλισμό και αρκετές φορές εξελέγη στο Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, από το οποίο αποχώρησε όταν άλλαξε εργασία. Το 1998 ιδρύει το «Ράδιο Κιβωτός-Μυροβόλος» και δύο χρόνια μετά, την εβδομαδιαία εφημερίδα «Μυροβόλος», ενώ το 2003 δημιουργεί και τη «myrovolos.gr» στο διαδίκτυο. Το γράψιμο είναι γι’ αυτήν τρόπος ζωής, μέσα από το οποίο εκφράζει τα «πιστεύω» και τις θέσεις της.

Είναι παντρεμένη με τον Σταμάτη Π. Μπαλομούτσουνο, με τον οποίο έχουν ένα αγόρι, τον Παναγιώτη.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2005 08:14
 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ .
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/myrovolosgr
 

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 27 επισκέπτες συνδεδεμένους